הוראות הכנה
מרכיבים
4 סלק בנוני (הגדולים עם סיבים)
לתחמיץ:
½ כוס חומץ
¼ כוס מים
4-5 שיני שום קצוץ
קורט סוכר או תחליף
1 כף חרדל חריף של תלמה.
1 כף שמן קנולה או חמניות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
לשטוף היטב את הסלקים ולבשל במים שמכסים מעל, כשעה עד שהסלק מבושל.
לקלף את הסלק מהקליפה . לחתוך עם חותכן צורות או לקוביות.
לשים בצינצנת את חומרי התחמיץ לסגור היטב ולנער היטב עד שהחרדל מתערבב עם החומץ
לשפוך הכל על הסלט ( אם חסר תחמיץ, להוסיף עוד לפי היחס הרשום).
לסגור הסלט ולקרר במקרר. מוכן אחרי כמה שעות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון