הוראות הכנה
מרכיבים
3 עגבניות גדולות
2 בצלים ירוקים
1 קופסא שימורי חומוס מוכן לאכילה
1 פלפל אדום
5 פטריות שמפיניון
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ
מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
קוצצים את העגבניות לקוביות בגודל בינוני. מפרידים את החלק הירוק מהחלק הלבן בבצל. את החלק הלבן חותכים לשניים לאורך ואילו את החלק הירוק לרצועות דקיקות. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות. חותכים את הפלפל לקוביות קטנות. בקערה גדולה שמים את העגבניות, החלק הלבן של הבצל, הפטריות, הפלפל והחומוס ללא הנוזלים. מוסיפים את השמן, החומץ ומעט מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מעבירים לכלי הגשה ומניחים את רצועות החלק הירוק של הבצל מעל כקישוט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון