הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות עוף מבושל וחתוך קטן
2 כוסות פסטה קטנה
1 כף שמן תירס
2 כפות אבקת קארי
4 בצלים ירוקים קצוצים קטן
1 פלפל אדום חתוך קטן
1 פלפל ירוק חתוך קטן
1 פלפל צהוב חתוך קטן
2 כפות מיונז
2 כפות שמנת צמחית
4 עלי חסה
מלח
פלפל שחור טרי
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה ושוטפים.
במחבת מחממים את השמן מוסיפים את אבקת הקארי הבצלים והפלפלים ומטגנים כ 2 דקות
מקררים.
לקערה מערבבים את כל המרכיבים מתבלים במלח ופלפל שחור.
על צלחת הגשה פורסים את עלי החסה ויוצקים את הסלט מעליהם.
מגיש:
מקור: הודו
שתף את המתכון