הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
2 פלפלים ירוקים בהירים
2 פלפלים אדומים
2-3 פלפלים חריפים
5-6 שיני שום קצוצים
2 עגבניות
10 גבעולי כוסברה קצוצים
1/4 כוס שמן זית
מיץ מלימון טרי
מלח ופלפל שחור - לפי טעם
אופן ההכנה
מניחים את כל הפלפלים בתבנית בתנור בחום גבוה על מצב גריל או לקלות על אש גלויה, קולים אותם מכל הכיוונים.
כאשר הם מוכנים מוציאים אותם ישר לשקית ניילון אטומה לכמה דקות - כך יהיה קל יותר לקלף אותם .
לאחר הקילוף מוציאים להם את הגיבעול והגרעינים וקוצצים אותם לחתיכות קטנות.
חולטים את העגניות במים חמים קולפים ומורדים את הגרעינים וקוצצים אותם לתוך הסלט, מוסיפים את השום הקצוץ,הכוסברה ושאר התבלינים ומערבבים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון