חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פסטה קרה עם חזה עוף ואווז או טונה בליווי רוטב איולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פסטה חזה עוף ואווז או טונה בליווי רוטב איולי brמדהים ביופיו טעים מרענן
סלט פסטה קרה עם חזה עוף ואווז או טונה בליווי רוטב איולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פסטה חזה עוף ואווז או טונה בליווי רוטב איולי brמדהים ביופיו טעים מרענן
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם פסטה פוזילי,ביסלי יבשה
3 כפות שמן זית
3 בצלים אדומים פרוסים דק מאד
41 כוס שמן זית
500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות דקות
250 גרם חזה אווז מעושן
1/4 כוס חומץ בלסמי
1 כוס איולי (מתכון להלן)
21 כוס עלי בזיליקום טריים, חתוכים לרצועות דקות
10 עגבניות מיובשות בשמן זית, חתוכות לרצועות דקות
חופן אגוזי מלך קצוצים עבה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
לאיולי:
4-5 שיני שום
2 חלמונים
1 כפית חרדל דיז'ון
מיץ מ- 21 לימון
21 כוס שמן זית
21 כוס שמן חמניות/תירס
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.לפסטה: מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים לפי
ההוראות אל דנטה מסננים ושוטפים במים זורמים.
2.מוסיפים 3 כפות שמן זית. מערבבים ומקררים.
3.מטגנים את הבצל ב- 41 כוס שמן זית עד שמתרכך
ונעשה שקוף.
4 מוסיפים את רצועות העוף,ורצועות חזה האוז החומץ
הבלסמי והעגבניות המיובשות. מקפיצים 3-4 דקות
ומסירים מן האש. מקררים ומוסיפים לפסטה הקרה.
מוסיפים עלי בזיליקום טריים.
לאיולי:
1.מכניסים למעבד מזון את השום, החלמונים, החרדל
ומיץ הלימון ומפעילים עד שהשום הופך מרוסק.
2.בעוד המעבד ממשיך לעבוד, מזלפים את השמן בזרם דק
לתוך פתח המעבד. מערבלים עד שהשמן נבלע בתוך
התערובתונוצר מירקם של מיונז. מתבלים במלח ופלפל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון