הוראות הכנה
מרכיבים
ראש כרוב בינוני קצוץ במעבד מזון בדיסקית הפריסה הדקה
3 גזרים בינונים קלופים ומגוררים גס (גם זה במעבד מזון)
לרוטב:
1 שאלוט קצוץ דק
1/3 כוס סוכר
1/2 כפית מלח
1/8 כפית פלפל שחור
1/4 כוס חלב
3/4 כוס מיונז
1 כוס חומץ יין לבן (אפשר גם אדום)
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
מערבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הכרוב והגזר. מערבבים, משהים לחצי שעה, ומגישים.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון