הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קינואה
3.5 כוסות ציר ירקות
גרגרים מרימון אחד
8 תאנים מיובשות
50 גרם אגוזי ברזיל קצוצים גס
4 כפות נענע קצוצה
4 כפות בצל ירוק קצוץ
1 כף פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן זית
מעט מיץ לימון, מלח ופלפל
תוספות אופציונליות
צימוקים
משמשים קצוצים
גרעיני חמניה קלויים
אופן ההכנה
1. שוטפים את הקינואה ומבשלים אותה במים על אש קטנה עד לספיגת מחצית מהנוזלים. מורידים מהאש ומניחים להתקרר עם מכסה.
2.מוציאים את הגרעינים מתוך הרימונים, קוצצים את התאנים ואת האגוזים וקולים כ דקה על מחבת טפלון, מוסיפים לסלט ומערבבים עם שמן הזית, עשבי התיבול ומיץ מהלימון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון