חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט קינואה, עם גרגירי רימון ותאנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קינואה טעים מדהים ומרענן
סלט קינואה, עם גרגירי רימון ותאנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קינואה טעים מדהים ומרענן
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קינואה
3.5 כוסות ציר ירקות
גרגרים מרימון אחד
8 תאנים מיובשות
50 גרם אגוזי ברזיל קצוצים גס
4 כפות נענע קצוצה
4 כפות בצל ירוק קצוץ
1 כף פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן זית
מעט מיץ לימון, מלח ופלפל
תוספות אופציונליות
צימוקים
משמשים קצוצים
גרעיני חמניה קלויים
אופן ההכנה
1. שוטפים את הקינואה ומבשלים אותה במים על אש קטנה עד לספיגת מחצית מהנוזלים. מורידים מהאש ומניחים להתקרר עם מכסה.
2.מוציאים את הגרעינים מתוך הרימונים, קוצצים את התאנים ואת האגוזים וקולים כ דקה על מחבת טפלון, מוסיפים לסלט ומערבבים עם שמן הזית, עשבי התיבול ומיץ מהלימון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון