הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 ק"ג קישואים צעירים,
3 כפות פטרוזיליה קצוצה,
4 כפות רוטב סלט דל קלוריות,
4 עלי חסה.
אופן ההכנה
לא לקלף את הקישואים, לשפשף אותם במברשת רכה מתחת למים הזורמים,לפרוס אותם לאורך לפרוסות בעובי 2 ס"מ. להכניס את פרוסות הקישואים לסיר עם מעט מים רותחים, לבשל בסיר מכוסה דקות אחדות עד שיתרככו. לסנן היטב ,לצנן קצת ולהכניס למקרר. כשהקשואים קרים לגמרי, לערבב אותם עם הפטרוזיליה הקצוצה ועם הרוטב להגיש על עלי חסה.
מגיש:
מקור: מאגר מתכוני סלטים
שתף את המתכון