חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט תפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט תפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 תפו"א .
1 בצל גדול סגול או צרור בצל ירוק
3 ביצים
4 מלפפונים חמוצים במלח
½ כוס שמיר קצוץ
פלפל שחור,קורט מלח
¼ כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
לבשל את הביצים ותפו"א עם הקליפה בסיר עם מים עד שתפו"א יהיו רכים, אבל לא יותר מידי
לקרר היטב (עדיף לבשל יום קודם או כמה שעות לפני הכנת הסלט)
לקלף את תפו"א ולחתוך לקוביות קטנות.
לקלף את הביצים ולחתוך לקוביות קטנות או לגרס בפומפיה גסה
לחתוך את המלפפונים לקוביות קטנות מאוד
לקלף את הבצל ולקצץ לקוביות קטנות
להוסיף את השמיר והפלפל השחור.
לערבב יחד עם השמן במידה וחסר שמן להוסיף עוד קצת.
לטעום ולהוסיף מלח לפי הטעם (לא לשכוח המלפפונים החמוצים מלאים במלח)
לקרר במקרר .
לפני ההגשה לערבב לטעום אפשר להוסיף עוד שמן או פלפל שחור ומלח לפי הטעם.
נשמר במקרר כיומים.
מגיש: shoshig
מקור: פולני
שתף את המתכון