הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ
150 גרם מיונז
30 גרם חרדל
¼ כפית מיץ לימון
¼ כפית פלפל צ'ילי קצוץ דק
2 בצלים קצוצים דק
2 פלפלים ירוקים קצוצים דק
2 גבעולי סלרי קצוצים דק
2 ביצים קשות קצוצות
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח כעשרים דקות. מסננים ומצננים. מערבבים את המיונז עם החרדל, מיץ הלימון, פלפל הצ'ילי ומעט מלח ופלפל. מערבבים את התערובת הזאת יחד עם תפוחי האדמה. מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב יחד. מגישים לאחר קירור.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון