הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם סלמון/טונה אדומה טרייה (או סלמון מעושן) פרוסים דק
לרוטב טריאקי:
1/4 כוס סויה "קיקומן"
40 מ"ל חומץ אורז
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ קטן (או ג'ינג'ר מוחמץ + כפית ממי השריית הג'ינג'ר)
1 כף שמן שומשום
לקישוט: 4-3 גבעולי בצל ירוק חתוך לרצועות דקות או פרוס דק
1 כף שומשום קלוי
אופן ההכנה
1. מערבבים בצנצנת את חומרי הטריאקי.
2. מניחים את פרוסות הדג על צלחת הגשה.
3. יוצקים טריאקי מעל, ומקשטים בבצל ירוק ובשומשום קלוי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון