חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון בסגנון חבל אסטוריה – ספרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון בסגנון חבל אסטוריה – ספרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים של סלמון במשקל 200 גרם האחד
2 כפות שמן זית
2 כפות חמאה
75 גרם נקניק האם לבן חתוך לרצועות דקיקות
½ כוס ציר דגים
½ כוס סיידר תפוחים
מלח
פלפל
קמח לקימוח
אופן ההכנה
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. מקמחים את הדג ומנערים מעודף קמח. מחממים את השמן עם החמאה במחבת עמוקה. מטגנים את הסלמון חמש דקות מכל צד על להבה בינונית. מוציאים את הדג ומוסיפים למחבת את הנקניק. לאחר טיגון קל מוסיפים את הסיידר ואת הציר ומצמצמים מעט.
מניחים את הדג על כלי הגשה חומם מראש ויוצקים עליו מהרוטב. מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון