הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים של סלמון במשקל 200 גרם האחד
2 כפות שמן זית
2 כפות חמאה
75 גרם נקניק האם לבן חתוך לרצועות דקיקות
½ כוס ציר דגים
½ כוס סיידר תפוחים
מלח
פלפל
קמח לקימוח
אופן ההכנה
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל. מקמחים את הדג ומנערים מעודף קמח. מחממים את השמן עם החמאה במחבת עמוקה. מטגנים את הסלמון חמש דקות מכל צד על להבה בינונית. מוציאים את הדג ומוסיפים למחבת את הנקניק. לאחר טיגון קל מוסיפים את הסיידר ואת הציר ומצמצמים מעט.
מניחים את הדג על כלי הגשה חומם מראש ויוצקים עליו מהרוטב. מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון