הוראות הכנה
מרכיבים
½ דג פילה סלמון יפה עם העור חצוי באמצע לרוחב
½ חבילת שמיר קצוצה דק
½ פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
6 שיני שום כתושות
1 כף חומץ
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים בקערה קטנה את השמיר, השום, הצ'ילי, החומץ והשמן. מורחים על צד הדג (לא צד העור) של מחצית דג אחת. סוגרים למעין "כריך" עם חצי הדג בשני. עוטפים בניילון נצמד ומניחם בכלי בגודל המתאים. מניחים על הדג משקולת ומניחים במקרר למשך ארבעה ימים.
פורסים דק, ללא העור ומגישים קר לשולחן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון