הוראות הכנה
מרכיבים
6 עגבניות אדומות וקשות גדולות ככל שניתן להשיג
1 קופסת טונה קטנה
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום טרי קצוץ דקדק
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מלח
1/4 כפית חרדל
3 כפות מיונז
1 ביצה קשה
1/2כף מיץ לימון
6 זיתים שחורים לקישוט
4 עלי חסה לקישוט
אופן ההכנה
מכינים את מילוי הטונה
מכניסים את כל המרכיבים למעט העגבניה ועם מזלג מערבבים ומועכים
שוטפים את העגבניות ומניחים אותם על הצד השטוח במרחק של 1 ס"מ מהאמצע חותכים עם סכין לעומק העגבניה עד למרכז טמשאירים רצועה
לאחר מכן חותכים לרוחב העגבניה ומוציאים חצי עיגול
עושים את אותה פעולה מצד שני
מרוקנים את הפנים ויוצרים סלסלה
ממלאים את הסלסלות עם מלית הטונה מקשטים בזית שחור ומניחים על מצע חסה.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון