חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סמבוסק גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא מקורי וטעים בד"כ נאכל בשבועות
סמבוסק גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא מקורי וטעים בד"כ נאכל בשבועות
הוראות הכנה
מרכיבים
2 גבינת "חמד"
2 ביצים
2 כפות מלאות סולת
----------------
לבצק:
---------
קילו קמח
½1 מרגרינה
½ כוס שמן
2 כפות סוכר
קורט מלח
¾ קוביית שמרים
מים פושרים
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל 160°c .
לערבב את חומרי הבצק ולהתפיח את הבצק למשך שעה בערך.
את גבינת ה"חמד" למעוך ולערבב עם הביצים והסולת.
לרדד את הבצק על משטח עבודה ולקרוץ עיגולים בכוס או בטבעת
למלאות על חצי עגול מן המלית ולסגור בצביטה וקיפול או בהדבקת ביצה.
להבריש בביצה ולפזר מעל הסהרונים שומשום...
לאפות כ-20 דקות (160°c).
מגיש: רותם דבי
מקור: פרחה העירקית
שתף את המתכון