חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטיני ברוטב קישואים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטיני ברוטב קישואים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה ספגטיני
1/3 כוס שמן זית
6 קישואים עם הקליפה, חתוכים לרצועות צרות
1 בצל יבש פרוס לטבעות
1/2 ק"ג עגבניות טריות, חתוכות לקוביות (אפשר מקופסה)
4 שיני שום, מרוסקות
1 פלפלון צ'ילי, גרוס
10 עלי בזיליקום
מלח
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הבצל ואת הפלפל החריף.
מטגנים עד שהבצל מתחיל להשחים.
מוסיפים למחבת את השום והקישואים מערבבים ומבשלים על אש בינונית כ-10 דקות.
מוסיפים מלח ואת קוביות העגבניות מבשלים 5 דקות נוספות (אם העגבניות מקופסה, אפשר לבשל 2 דקות בלבד).
שופכים על הפסטה שבושלה זה עתה.
מפזרים מעל בזיליקום קצוץ ומגישים מייד.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון