חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטיני סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלילה גם בהכנה וגם בטעם. כדאי לנסות.
ספגטיני סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלילה גם בהכנה וגם בטעם. כדאי לנסות.
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם ספגטיני (הספגטי מהסוג הדק ביותר)
3 כפות שמן (אפשרי שמן זית)
1 בצל קצוץ גס
4 שיני שום קצוצות
1/2 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 גזר חתוך לפלחי ירח (חותכים לחצי ואז פורסים יוצא צורת "ירח")
1 תפוח אדמה פרוס
1 קישוא פרוס
4 פטריות טריות פרוסות
1 בצל ירוק חתוך לחתיכות גסות
3 כפות אגוזי מלך קצוצים גס
3 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטיני על למצב "אלדנטה" ומסננים. בינתיים מחממים את השמן במחבת גדולה ומוסיפים את הירקות (לפי הסדר ברשימה) ואת האגוזים. מטגנים את הירקות כ- 10 דקות ומערבבים תוך כדי טיגון, עד שהם נעשים רכים ופריכים. מוסיפים למחבת את הספגטיני, רוטב הסויה והתבלינים ומערבבים כ- 3 דקות ומגישים.
מגיש: m73
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון