הוראות הכנה
מרכיבים
2 בטטות
2 שמנת מתוקה
חבילת ספגטי (לא חייבים להשתמש בכולה, לפי הטעם.....)
3 תיבוליות (העדיפות שלי היא 2 של בזיליקום ואחת של שום)
שום כתוש לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטי (לפי הטעם), לאחר מכן מסננים את כל המים החוצה.
מקלפים את הבטטות ומבשלים אותן עד שיהיו רכות.
בנפרד מבשלים את השמנת המתוקה, מוסיפים פנימה את התיבוליות והשום וממיסים טוב את התיבוליות, לאחר מכן (כשהרוטב ברתיחה) מוסיפים את הבטטות לרוטב ומועכים אותם יחד כמו פירה דליל מבטטות, ואז שופכים את הרוטב על הספגטי (מומלץ לבשל יחד ל2 דקות).
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון