חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספינג אורגינלי אסלי (הסופגניה המרוקאית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הספינג הסופגניה המרוקאית שאין כטעמה
ספינג אורגינלי אסלי (הסופגניה המרוקאית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הספינג הסופגניה המרוקאית שאין כטעמה
הוראות הכנה
מרכיבים
¼ כוס מים חמים
½2 כפיות שמרים יבשים
3 כפיות סוכר
½ כוס חלב פושר
¾ כפית מלח
½ כפית תמצית וניל או 1 שקית סוכר וניל
1 כף שמן תירס
1 ביצה
½2 כוסות קמח
אופן ההכנה
1. מוסיפים לקערה עם ¼ כוס מים חמים, ½2 כפיות שמרים יבשים
ו -½ כפית סוכר וממתינים 10 דקות.
2. מוסיפים את החלב, הסוכר שנותר, המלח, הוניל, השמן,הביצה וקמח
הבצק צריך לצאת גמיש אך לא דביק
(אם רטוב, להוסיף מעט קמח . אם יבש, להוסיף מעט חלב)
(ניתן להחליף את החלב במים )
3. לשים את הבצק 10 דקות רצופות ויוצרים כדור.
4. מניחים את הכדור בקערה מרוחה במעט שמן, ל 40 דקות מכוסה במגבת
5. לאחר 40 דקות נותנים אגרוף לבצק להוצאת האויר ומעבירים למשטח עבודה
6. לשים כשתי דקות ומחלקים ל 6 כדורים
7. נפתח כל כדור, בעזרת מערוך, לגודל של פיתה דקה.
8. נטגן כל פיתת בצק בסיר טיגון עמוק עם שמן רותח עד הזהבה משני הצדדים
9. מוציאים למסננת ומזרזפים סוכר בנדיבות ומעט קינמון.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון