חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספינג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חנוכה לא יעבור פה בלי הספינג' הנהדרים האלה - כבר כמה שנים. brמתכון מצויין שמצאתי באינטרנט. brהצעות הגשה: אבקת סוכר מעל, דבש מעל, סוכר רגיל מעל, כל סירופ מתוק מעל, הערה קטנה: הספינג' המקורי מוכן אפילו ללא סוכר, ולכן ניתן לאכלו ללא סוכר, רק שאז הילדים פחות אוהבים אותו, מרוקאי אמיתי אוסף את הספינג' בחוט וכורך את כולן לשרשרת ספינג' ומוכר אותן מדלת לדלת.. br
ספינג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חנוכה לא יעבור פה בלי הספינג' הנהדרים האלה - כבר כמה שנים. brמתכון מצויין שמצאתי באינטרנט. brהצעות הגשה: אבקת סוכר מעל, דבש מעל, סוכר רגיל מעל, כל סירופ מתוק מעל, הערה קטנה: הספינג' המקורי מוכן אפילו ללא סוכר, ולכן ניתן לאכלו ללא סוכר, רק שאז הילדים פחות אוהבים אותו, מרוקאי אמיתי אוסף את הספינג' בחוט וכורך את כולן לשרשרת ספינג' ומוכר אותן מדלת לדלת.. br
הוראות הכנה
מרכיבים
סטרטר שמרים:
2 כפיות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
150 סמ"ק מים
לבצק:
½ קילו קמח לבן
250 סמ"ק נוספים של מים.
אופן ההכנה
שמים בקערית את חומרי הסטרטר, ומניחים לשמרים להתעורר.
כשרואים בועות בסטרטר, מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר חומרי הבצק.
מאחדים את כל החומרים יחד לעיסה דביקה וסמיכה
ומניחים לעיסה לתפוח ולהכפיל את נפחה.
ואז ניתן להתחיל בטיגון.
נוטלים פיסה בגודל כדור פינג פונג (הגודל הוא המלצה, כל אחד וטעמו עימו) מקפידים על ידים לחות על מנת למנוע הידבקות הבצק לידיים. משחילים אצבע לאמצע הכדור ומותחים ליצירת בייגל עגול.
מטגנים בשמן לא לוהט, אבל מספיק חם, כך שהבצק יזהיב מחד אך הבצק שבפנוכו לא יישאר לח לגמרי.
בתחילה הספינג' שוקע אך מיד תופח וצף מעל, עד להשחמה.
מגיש: גן-עדן
מקור: זושי
שתף את המתכון