הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סרדינים טריים מנוקים
½ ק"ג תפודים קטנים עם הקליפה
1 עלה דפנה
½ כוס שמן זית
¾ ק"ג פלפלוני צ'ילי ירוקים
מלח ים
אופן ההכנה
משפשפים את הסרדינים במלח הים. מניחים לשעה. צולים בגריל פחמים. מניחים את התפודים בסיר עם מי מלח ועלה הדפנה. מרתיחים ומבשלים כך כ-20 דקות. מסננים את המים ומחזירים את התפודים לסיר. מכסים את הסיר במגבת לחה ומשהים כך את התפודים.
מחממים את השמן במחבת עמוקה. מטגנים את הפלפלונים בשמן. מוציאים את הפלפלונים מהמחבת וזורים עליהם מלח ים. מסדרים לכל סועד תפודים חמימים עם סרדינים צלויים ופלפלונים מטוגנים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון