חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עגבניות מיובשות נוסח פרמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עגבניות מיובשות משמשות לתבשילים כריכי ברוסקטה ועוד מעדן אדיר brבאיטליה נוהגים ליבשן על גגות הבית למשך שבועיים מכוסים בחיתול
עגבניות מיובשות נוסח פרמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עגבניות מיובשות משמשות לתבשילים כריכי ברוסקטה ועוד מעדן אדיר brבאיטליה נוהגים ליבשן על גגות הבית למשך שבועיים מכוסים בחיתול
הוראות הכנה
מרכיבים
20 עגבניות מסוג תמר
1 ראש שום כתום
2 כפיות מלח גס
חצי כפית פלפל שחור גרוס עבה
כפית אבקת שום
2 כפיות עלי תימין או אורגנו טריים
1 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1. קוטמים את ראש העגבניה וחוצים אותה לשניים
2. מוציאים את הגרעינים והמיץ מהעגבניה בעזרת כפית
3. על מגש אלומיניום גדול מסדרים את ראש השם וחצאי העגבניות כשחלקן החתוך למעלה
4. מתבלים במלח הגס הפלפל השחור אבקת השום ומפזרים את התימין ומזלפים מעט שמן זית
5. מכניסים לתנור שחומם ל100 מעלות ל 2.5 או שלוש עד שהעגבניות יבשות אבל עדיין
מעט בשרניות.
6. מעבירים הכל לצנצנת עם סגירה מוסיפים שמן זית עד לכיסוי העגבניות כדאי ללחוץ מעט
בכדי להוציא כיסי אויר.
7. משאירים ל4 - 5 שעות מחוץ למקרר ניתן לשימוש לאחר שעתיים
8. מחזיק מעמד כ 3 חודשים במקרר באם תקפידו ששמן יכסה את העגבניות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון