הוראות הכנה
מרכיבים
לציפוי ומילוי:
1 כוס אגוזי מלך
1/3 כוס סוכר חום (ממומלץ חום בהיר)
2 כפית קינמון
½ כוס קמח
50 גרם חמאה
לבצק:
6 חלמונים
½ מיכל שמנת להקצפה מסדרת השף הלבן
3 כוסות קמח
½1 כוסות סוכר
קורט מלח
2 כפיות אבקת אפייה
1 מיכל "קרם פרש" מסדרת השף הלבן
200 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני (170°c) משמנים את תבנית האפייה.
לציפוי: במעבד מזון עם להב מתכת קוצצים אגוזי מלך, סוכר, וקינמון, מוציאים ¾ כוס ושומרים למילוי העוגה.
מוסיפים קמח וחמאה למעבד המזון ומפעילים כחצי דקה עד שמקבלים גושים קטנים של בצק. מעבירים לקערה, מכסים ושומרים במקרר.
לבצק: בקערה קטנה מערבבים חלמונים עם שמנת מתוקה. בקערת המיקסר מערבבים קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה.
מוסיפים מיכל קרם פרש וחמאה ומערבבים במהירות נמוכה עד שהחומרים מתאחים.
מוסיפים את החלמונים עם השמנת וממשיכים לערבב.
מעבירים 1/3 מהבצק לתבנית, מישרים את פני הבצק ומפזרים את המלית. מכסים בשארית הבצק, מיישרים ומצפים בפירורי הבצק.
אופים כ- 50 דקות או עד שהעוגה מזהיבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון