הוראות הכנה
מרכיבים
2 שמנת מתוקה
1כפית אבקת קפה נמס
1 כפית אבקת קקאו
1 כך מחוקה סוכר לבן
100 גרם "נשיקות" קצף
אופן ההכנה
להקציף את 2 יח' השמנת במקציף ,לקצף יציב.
להוסיף את שאר החומרים (את "נשיקות" הקצף לשבור לשברים בגודל כ-1 ס"מ ולהבליע בעדינות לתוך הקצף).
לשטח בתבנית פיירקס מלבנית בינונית ולהכניס להקפאה במקפיא.
למחרת ניתן להוציא מהמקפיא ,להמתין מעט עד שניתן לפרוס ולהגיש.
רצוי לשמור בהקפאה.
מגיש:
מקור: שולה ל.
שתף את המתכון