הוראות הכנה
מרכיבים
185 גרם שוקולד מריר או חלבי
6 כפות סוכר
3 יח' ביצים
2 חלבוני ביצים
3 כפיות קמח
אבקת סוכר וניל
185 גרם חמאה.
אופן ההכנה
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
להמיס את השוקולד והחמאה
מערבלים 2 חלבוני ביצים עד אשר נהיה קשה.
בקערה נפרדת, סוכר והביצים השלמות, מוסיפים את הקמח באמצעות מסננת מלמעלה, להוסיף את השוקולד הנמס ולערבב עד שהכל מתאחד.
בזהירות לקפל את החלבון לתערובת.
מעבירים את המחית לצנצנות קטנות ואופים בתנור בחום בינוני.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון