חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות בוטנים לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אלה נשמרות תקופה ארוכה.
עוגיות בוטנים לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אלה נשמרות תקופה ארוכה.
הוראות הכנה
מרכיבים
½4 כוסות בוטנים קלויים (ללא מלח)
½2 כוסות סוכר
½1 כפיות אבקת אפיה
¾ כפית ציפורן טחון
4 ביצים
¾ כפית קינמון טחון
½2 כפיות תמצית וניל
5 כפות קמח מצה
עטרות נייר
לזרייה: 50 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
טוחנים את הבוטנים במעבד מזון תוך כדי הוספת הסוכר. בקערה שמים את הבוטנים הטחונים עם הקמח מצה ומוסיפים את הביצים, אבקת האפייה, הציפורן, הקינמון ותמצית הוניל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת הידיים מכינים מן התערובת כדורי קטנים.
משמנים תבנית אפיה ושמים ומפזרים בתוכה את עטרות הנייר. בכל עטרת נייר בוזקים מעט מאבקת הסוכר ומניחים בכל עטרת נייר כדור של עוגיה ובוזקים מעל כל עוגיה עוד מעט מאבקת הסוכר.
אופים כ- 20-25 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
מגיש: m73
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון