הוראות הכנה
מרכיבים
½4 כוסות בוטנים קלויים (ללא מלח)
½2 כוסות סוכר
½1 כפיות אבקת אפיה
¾ כפית ציפורן טחון
4 ביצים
¾ כפית קינמון טחון
½2 כפיות תמצית וניל
5 כפות קמח מצה
עטרות נייר
לזרייה: 50 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
טוחנים את הבוטנים במעבד מזון תוך כדי הוספת הסוכר. בקערה שמים את הבוטנים הטחונים עם הקמח מצה ומוסיפים את הביצים, אבקת האפייה, הציפורן, הקינמון ותמצית הוניל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת הידיים מכינים מן התערובת כדורי קטנים.
משמנים תבנית אפיה ושמים ומפזרים בתוכה את עטרות הנייר. בכל עטרת נייר בוזקים מעט מאבקת הסוכר ומניחים בכל עטרת נייר כדור של עוגיה ובוזקים מעל כל עוגיה עוד מעט מאבקת הסוכר.
אופים כ- 20-25 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון