הוראות הכנה
מרכיבים
220 גר' חמאה רכה ללא מלח.
60 גר' סוכר דק מאד.
240 גר' קמח רגיל
100 גר' קורנפלור.
1.5 כפיות תמצית ווניל איכותית.
לקישוט/ איבוק-
80 גר' אבקת סוכר
1.5 כפיות אבקת קינמון
רבע כפית אבקת צפורן טחונה.
אופן ההכנה
1.לחמם תנור לטמפרטורה של 160 מעלות צלסיוס.
2.להכין שני מגשים מרופדים בנייר אפיה.
3.במיקסר בעזרת הגיטרה להקציף חמאה רכה וסוכר דק לתערובת אורירית.
4.להוסיף תמצית ווניל.
5.לנפות שני קמחים יחד ולהוסיף לתערובת בהדרגה לערבב עד לקבלת עיסה חלקה.
6.להכין כדורים קטנים מכמות של כפית תערובת לגלגל ביד.
7.ולהניח על התבנית במרווחים.
8.לאפות עד הזהבה.העוגיות אמורות להיות זהובות אך לא כהות.
בגמר אפיה-
לנפות את אבקת הסוכר עם התבלינים או לערבב יחד.
ולגלגל את העוגיות בעודן חמות בתערובת הסוכר.
להניח לקרור על רשת צינון.
אפשר אח"כ לגלג שוב בתערובת.
ולאחסן בקופסא אטומה.
מגיש:
מקור: wan
שתף את המתכון