חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות גרייבה קינמון וצפורן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות גרייבה קינמון וצפורן brהעוגיה האולטימטיבית במטבח המרוקאי
עוגיות גרייבה קינמון וצפורן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות גרייבה קינמון וצפורן brהעוגיה האולטימטיבית במטבח המרוקאי
הוראות הכנה
מרכיבים
220 גר' חמאה רכה ללא מלח.
60 גר' סוכר דק מאד.
240 גר' קמח רגיל
100 גר' קורנפלור.
1.5 כפיות תמצית ווניל איכותית.
לקישוט/ איבוק-
80 גר' אבקת סוכר –
1.5 כפיות אבקת קינמון
רבע כפית אבקת צפורן טחונה.
אופן ההכנה
1.לחמם תנור לטמפרטורה של 160 מעלות צלסיוס.
2.להכין שני מגשים מרופדים בנייר אפיה.
3.במיקסר בעזרת הגיטרה – להקציף חמאה רכה וסוכר דק לתערובת אורירית.
4.להוסיף תמצית ווניל.
5.לנפות שני קמחים יחד ולהוסיף לתערובת בהדרגה לערבב עד לקבלת עיסה חלקה.
6.להכין כדורים קטנים מכמות של כפית תערובת לגלגל ביד.
7.ולהניח על התבנית במרווחים.
8.לאפות עד הזהבה.העוגיות אמורות להיות זהובות אך לא כהות.
בגמר אפיה-
לנפות את אבקת הסוכר עם התבלינים או לערבב יחד.
ולגלגל את העוגיות בעודן חמות בתערובת הסוכר.
להניח לקרור על רשת צינון.
אפשר אח"כ לגלג שוב בתערובת.
ולאחסן בקופסא אטומה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: wan
שתף את המתכון