הוראות הכנה
מרכיבים
120 גרם שקדים קצוצים או אגוזי פקאן
250 גרם חמאת רכה
3/4 כוס סוכר
1/2 2 כוסות קמח
1/3 כוס שמנת לקצפת או 1 גביע אשל
אופן ההכנה
1. שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים לבצק אחיד, אם הבצק דביק מוסיפים
מעט קמח. מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים, צרים מכל כדור גליל בעובי 2 ס"מ,
עוטפים את גלילי הבצק בניילון ניצמד ומקררים שעתיים.
2. מחממים תנור לחום גבוה ( 200 צ. ) פורסים את גלילי הבצק לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ מסדרים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, עם מרווח של 2 ס"מ בין עוגיה אחת לשנייה.
3. אופים כ- 15 דקות לצבע זהוב בהיר, מצננים ומאחסנים בקופסה סגורה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון