חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות חמוציות מקמח מלא ("מאפינס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"מאפינס"- עוגיות אישיות אפויות בתבנית שקעים (12 שקעים) או בתבניות קטנות חד פעמיות. brהמלוי המוצע כאן הוא חמוציות. אך אפשר לשנות ולגוון ע"י תוספות כמו אורנצ'י br(קליפות הדרים מסוכרות), צימוקים אגוזים וכו'. כל תוספת יכולה להיות עצמאית או משותפת br עם עוד תוספות. במקרה של ערבוב סוגים, יש לשמור על המשקל הכללי -50 גרם.
עוגיות חמוציות מקמח מלא ("מאפינס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"מאפינס"- עוגיות אישיות אפויות בתבנית שקעים (12 שקעים) או בתבניות קטנות חד פעמיות. brהמלוי המוצע כאן הוא חמוציות. אך אפשר לשנות ולגוון ע"י תוספות כמו אורנצ'י br(קליפות הדרים מסוכרות), צימוקים אגוזים וכו'. כל תוספת יכולה להיות עצמאית או משותפת br עם עוד תוספות. במקרה של ערבוב סוגים, יש לשמור על המשקל הכללי -50 גרם.
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוס קמח מלא תופח
1/3 כוס סוכר חום בהיר
2 גביעי יוגורט בטעם פרי
50 גרם חמוציות (או צימוקים, או אגוזים שבורים או תערובת שלהם- סה"כ 50 גרם)
2 ביצים
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל-170°C.
משמנים היטב תבנית שקעים גדולה. בקערה גדולה מערבבים את הקמח והסוכר. בקערה אחרת טורפים את היוגורט עם הביצים ומוסיפים לתערובת הקמח. מפזרים מעט קמח על חמרי המילוי ומערבבים (צפוי זה מקטין את צניחת הפירות לתחתית העוגיה) מקפלים את תערובת המלוי ועיסת הבצק עד שחמרי המלוי נבלעים פנימה באופן אחיד. מחלקים, באופן שווה, את התערובת ל 12 השקעים של התבנית ואופים 30 דקות (או עד שמזהיב).
מגיש: amitsur
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון