חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות מוס נוגט מוקרמות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היום הייתי בברית ו"נפגשתי" לראשונה עם קינוח נפלא זה ! brלא התאפקתי וביקשתי את המתכון ממכינתו. brשמה בישראל הוא מורן וזה כל מה שאני יודע עליה. brפשוט נפלא וטעים כדאי לנסות. brקיימים שני סוגים והם מובאים פה להלן: מוס קפה ומוס שוקולד
עוגיות מוס נוגט מוקרמות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היום הייתי בברית ו"נפגשתי" לראשונה עם קינוח נפלא זה ! brלא התאפקתי וביקשתי את המתכון ממכינתו. brשמה בישראל הוא מורן וזה כל מה שאני יודע עליה. brפשוט נפלא וטעים כדאי לנסות. brקיימים שני סוגים והם מובאים פה להלן: מוס קפה ומוס שוקולד
הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס
350גרם קורנפלקס ללא סוכר.
200 גר' שוקולד לבן.
250 גר' מחית נוגט אגוזי לוז (או אבקת נוגט - לה מוסיפים שמן קנולה ע"מ להמיסה למחית)
למילוי מוס קפה
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כף נס קפה
250 גר' שוקולד לבן
למילוי מוס שוקולד
2 מיכלי שמנת מתוקה
250 גר' שוקולד מריר
לציפוי
350 גר' שוקולד מריר
3 כפות שמן קנולה או צמחי כל שהוא.
אופן ההכנה
בסיס
טוחנים במעבד מזון את הקורנפלקס ממיסים את השוקולד הלבן מערבבים בתבנית את הכל עם מחית הנוגט ומקפיאים לכמה דקות.
מוציאים וחותכים לעיגולים קטניםבקוטר 1.5 ס"מ.
מוס קפה
מערבבים בשמנת מתוקה אחת 1 כף נס קפה ומוסיפים לשוקולד לבן לרחר שהומס
מקציפים את השמנת השניה ומוסיפים מכניסים לפריזר לכמה דקות.
מוס שוקולד
ממיסים את השוקולד ומערבבים עם 1 שמנת מתוקה
מקציפים את השמנת השניה ומכניסים לפריזר לכמה דקות.
ציפוי
להמיס את השוקולד לערבב אותו עם השמן ולפריזר לכמה דקות
לסיום
בעזרת מזלף בגודל המתאים לעיגולים יש למלא את הבסיס במוס שבחרתם ולטבול הפוך בציפוי.
מגיש: gilai
מקור: מורן מבית יהושע
שתף את המתכון