הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
50 גרם שמרים
בערך כוס מים פושרים
חצי כפית מלח
½1 כף סוכר
200 גרם מרגרינה רכה או כוס שמן
½ כוס שמן
ק"ג קמח
כף גדושה אבקת חוויג' (ניתן לרכוש בכל חנות תבלינים לבקש חוויג' לעוגיות)
להברשה וזריה מעל העוגיות:
חלבון ביצה
שומשום
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל חומרי הבצק מלבד המים, מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק גמיש
ולא דביק (אם דביק מידי להוסיף עוד מעט קמח אם יבש מידי להוסיף עוד מעט מים).
לתת לבצק לתפוח במשך כשעה מכוסה ובמקום חמים.
ליצור עיגולים בצורת בייגלה עם חור באמצע, לסדר בתבנית אפיה מכוסה בנייר אפיה (להשאיר מרווח של כ-½ סנטימטר בין אחד לשני עקב תפיחה במהלך האפיה).
למרוח חלבון ביצה ולזרות שומשום.
לאפות כ-40 דקות בחום בינוני עד שמזהיב.
טעים מאד יאמי
מגיש:
מקור: חמותי
שתף את המתכון