חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות נוסח עיראק ("קעקע")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות עם תבלין חוויג' מה שהופך את המתכון לנוסח עיראק
עוגיות נוסח עיראק ("קעקע")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות עם תבלין חוויג' מה שהופך את המתכון לנוסח עיראק
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
50 גרם שמרים
בערך כוס מים פושרים
חצי כפית מלח
½1 כף סוכר
200 גרם מרגרינה רכה או כוס שמן
½ כוס שמן
ק"ג קמח
כף גדושה אבקת חוויג' (ניתן לרכוש בכל חנות תבלינים לבקש חוויג' לעוגיות)
להברשה וזריה מעל העוגיות:
חלבון ביצה
שומשום
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל חומרי הבצק מלבד המים, מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק גמיש
ולא דביק (אם דביק מידי להוסיף עוד מעט קמח אם יבש מידי להוסיף עוד מעט מים).
לתת לבצק לתפוח במשך כשעה מכוסה ובמקום חמים.
ליצור עיגולים בצורת בייגלה עם חור באמצע, לסדר בתבנית אפיה מכוסה בנייר אפיה (להשאיר מרווח של כ-½ סנטימטר בין אחד לשני עקב תפיחה במהלך האפיה).
למרוח חלבון ביצה ולזרות שומשום.
לאפות כ-40 דקות בחום בינוני עד שמזהיב.
טעים מאד יאמי
מגיש: MIRSO
מקור: חמותי
שתף את המתכון