חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות קומיש עם שקדים טחונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקומישים הם עוגיות מבוססות על שקדים טחונים.ישנם סוגי מאפה רבים המבוססים על מרכיב זה והם מיוחדים בעיקר למטבח האוסטרו-הונגרי ומזרח אירופה
עוגיות קומיש עם שקדים טחונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקומישים הם עוגיות מבוססות על שקדים טחונים.ישנם סוגי מאפה רבים המבוססים על מרכיב זה והם מיוחדים בעיקר למטבח האוסטרו-הונגרי ומזרח אירופה
הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
חבילת מרגרינה או חמאה בהתאמה
3 כוסות קמח
2 כפיות תמצית וניל
80-100 גרם שקדים טחונים (ניתן גם אגוזים טחונים ובלית ברירה גם בוטנים טחונים)
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים לבצק. מניחים את הבצק בתבנית משומנת ומיישרים אותו ביד או בכף , בגובה 1 ס"מ בערך..
אופים בחום בינוני כשעה או עד שמזהיב. חותכים לריבועים או רצועות. העוגיות משתבחות כעבור יום. ניתן לשמור אותן בקופסה אטומה( אם לא יאכלו אותן, במהירות). אפשר לזרות פירורי שוקולד על הבצק או לערבב אותם בבצק , לפני האפיה. כמו כן ניתן להוסיף רבע כוס סוכר או להפחית בסוכר, לפי הטעם וההעדפה.
מגיש: חייםנוי
מקור: אוסטרי
שתף את המתכון