חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שוקולד פאדג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות סופר שוקולדיות ממכרות, פריכות מבחוץ עם סדקים טבעיים ויפים, brרכות ולחות מבפנים, כמעט ללא קמח, במרקם "פאדג'י". אוכלים אותן לבד או כמנה אחרונה, br כשמצמידים שתי עוגיות עם גלידה איכותית בינהן לעצוב "סנדוויץ' גלידה".
עוגיות שוקולד פאדג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות סופר שוקולדיות ממכרות, פריכות מבחוץ עם סדקים טבעיים ויפים, brרכות ולחות מבפנים, כמעט ללא קמח, במרקם "פאדג'י". אוכלים אותן לבד או כמנה אחרונה, br כשמצמידים שתי עוגיות עם גלידה איכותית בינהן לעצוב "סנדוויץ' גלידה".
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה רכה, חתוכה לקוביות
325 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות (כ- 48% מוצקי קקאו)
1/3 כוס (45 גרם) קמח
¼ כפית אבקת אפייה
1/8 כפית מלח
3 ביצים, בטמפרטורת החדר
½ כוס + 1 כף (115 גרם) סוכר
½1 כפית תמצית וניל טהור
גלידה משובחת בטעם וניל, קפה וכד' (לא הכרחי) להגשה
הכלים:
3 תבניות שטוחות מרופדות בניר אפייה
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפייה ל-180°c.
2 ממים את החמאה והשוקולד בקערת מתכת מעל לסיר עם אדים (בן מארי). מסירים מן האש ומצננים לטמפרטורת החדר.
3. מנפים ביחד את הקמח עם אבקת האפייה ,מוסיפים את המלח ומערבבים.
4. מקציפים את הביצים עם הסוכר, בקערת המיקסר, במהירות גבוהה עד קבלת תערובת תפוחה ומעובה במשך 8-10 דקות. מוסיפים את הווניל ומקפלים פנימה את תערובת השוקולד הפושרת בפעמיים בעזרת מרית (התערובת צריכה להיות פושרת, אך עדיין נוזלית), לאחר מכן מקפלים את תערובת הקמח.משהים בצד 10 דקות עד שהתערובת מתייצבת, אך תראה כמוס שוקולד קצת כבד.
5. בעזרת כף מניחים עיגולי בצק על התבנית עם מרווח של כ-8 ס"מ ביניהם. אופים כ-9 דקות או עד שהעוגיות תפוחות ונוצרים סדקים על פניהן. העוגיות יראו יציבות ולא מבריקות יותר מלמעלה. מצננים צנון מלא על רשת. לאחר הצנון משחררים את העוגיות בעזרת מרית מתכת.
אופן ההגשה כ"סנדוויץ' גלידה" (לא הכרחי):
6. כ-½ שעה לפני ההגשה מרככים את הגלידה כמה דקות בטמפרטורת החדר. מניחים 17 עוגיות הפוכות (עם הצד התחתון כלפי מעלה) מעל לתבנית אפייה או אלומיניום מרופדת בנייר אפייה.
7. שמים כדור גלידה מעל כל עוגייה, מכסים בעוגייה שנייה ומהדקים בקלילות לעיצוב הסנדוויץ'. מקפיאים עד לייצוב ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: רוני ונציה ידיעות אחרונות
שתף את המתכון