חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שוקולד צ'יפס תפוחות ורכות brומיד מן השולחן נעלמות
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שוקולד צ'יפס תפוחות ורכות brומיד מן השולחן נעלמות
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה טעם חמאה מרוככת (ואני אומרת שאפשר גם חמאה)
1 כוס סוכר חום (דמררה)
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
3 כוסות קמח
1 כפית מחוקה סודה לשתייה
1 כפית מחוקה מלח
½ שקית פתיתי שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני.
מקציפים היטב את המרגרינה/חמאה המומסת, סוכר, תמצית הוניל והביצים.
מוסיפים בהדרגה את הקמח, הסודה לשתיה והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים באופן ידני את פתיתי השוקולד צ'יפס.
בעזרת שתי כפיות רטובות (השתמשו עם כוס מים חמים בצד) יוצקים עוגיות בתבנית
מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-10 דקות עד שמשחים מעט.
מוציאים מהתנור, מקררים, ומאחסנים בקופסא אטומה על מנת שתשמורנה על פריכות.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש: kalla
מקור: שולה מודן בשינוי קל
שתף את המתכון