הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה טעם חמאה מרוככת (ואני אומרת שאפשר גם חמאה)
1 כוס סוכר חום (דמררה)
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
3 כוסות קמח
1 כפית מחוקה סודה לשתייה
1 כפית מחוקה מלח
½ שקית פתיתי שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום בינוני.
מקציפים היטב את המרגרינה/חמאה המומסת, סוכר, תמצית הוניל והביצים.
מוסיפים בהדרגה את הקמח, הסודה לשתיה והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים באופן ידני את פתיתי השוקולד צ'יפס.
בעזרת שתי כפיות רטובות (השתמשו עם כוס מים חמים בצד) יוצקים עוגיות בתבנית
מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-10 דקות עד שמשחים מעט.
מוציאים מהתנור, מקררים, ומאחסנים בקופסא אטומה על מנת שתשמורנה על פריכות.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור: שולה מודן בשינוי קל
שתף את המתכון