הוראות הכנה
מרכיבים
110 גרם חמאה רכה
2 ביצים
3/4 כוס סוכר חום
3/4 כוס סוכר לבן
1 סוכר וניל
¼2 כוסות קמח לבן
1 כפית מלח
1 כפית סודה לשתיה
1 חבילה של שוקולד צ'יפ
אופן ההכנה
מערבבים את החמאה, ביצים, הסוכר וסוכר הוניל ביחד.
מוסיפים את הקמח, מלח וסודה לשתייה, ומערבבים הכל היטב.
מוסיפים תוך כדי בחישה ידנית תוכן של חבילה של שוקולד צ'יפ.
אוספים עם כפית כמות של עוגיה, ומניחים על נייר אפיה שהונח על תבנית.
מומלץ בין איסוף אחד לשני, להרטיב את הכפית.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני, ואופים כ-10 דקות, או עד
שהעוגיות מזהיבות (לא להשאיר זמן רב מדי, התחתית נאפית מהר יותר).
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור: אלייזה
שתף את המתכון