חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שוקולד "שטניות"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות גבוהות, לחות ורכות במרקם המזכיר את עוגת "השטן“ האמריקאית המפורסמת. brאם אתם לא רוצים להתפתות ולזלול פרוסה שלמה של עוגת שוקולד, עכשיו תוכלו brלהסתפק באותו הטעם בדגם מוקטן - עוגיה
עוגיות שוקולד "שטניות"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות גבוהות, לחות ורכות במרקם המזכיר את עוגת "השטן“ האמריקאית המפורסמת. brאם אתם לא רוצים להתפתות ולזלול פרוסה שלמה של עוגת שוקולד, עכשיו תוכלו brלהסתפק באותו הטעם בדגם מוקטן - עוגיה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות ‭280)‬ גרם) קמח
‭‬¾ כוס ‭75)‬ גרם) אבקת קקאו הולנדי (בחנויות מתמחות)
1 כפית אבקת אפייה
‭‬½ כפית אבקת סודה
‭‬¼ כפית מלח
175 גרם חמאה רכה
1 כוס ‭200)‬ גרם) סוכר
2 ביצים
½1 כפיות תמצית וניל טהור
‭2/3‬ כוס ‭150)‬ מ“ל) שמנת חמוצה
1 כוס ‭170)‬ גרם) שוקולד צ'יפס
לזיגוג שוקולד לבן:
150 גרם שוקולד לבן משובח, קצוץ דק מאוד
הכלים:
3 תבניות אפייה שטוחות מרופדות בנייר אפייה
אופן ההכנה
העוגיות: מחממים את התנור לחום בינוני ‭180°c)‬ ).
מנפים ביחד לקערה בינונית את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, אבקת הסודה והמלח ומערבבים.
מקציפים את החמאה עם הסוכר בקערת מיקסר בעזרת הוו השטוח במהירות בינונית כ-2 דקות, עד לקבלת תערובת קלילה. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מוסיפים את הווניל. במהירות נמוכה מוסיפים את תערובת הקמח (ב-3 פעמים) לסירוגין עם השמנת החמוצה (בפעמיים, כאשר מתחילים ומסיימים עם תערובת הקמח) ומערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה את השוקולד צ'יפס.
בעזרת כף מניחים על התבניות תלוליות גבוהות של בצק בקוטר כ-4 ס"מ במרווחים של 5 ס“מ.
אופים את העוגיות כ-11 דקות או עד שלא נשאר סימן של טביעת אצבע כשלוחצים עליהן בעדינות. מצננים צינון מלא בתבנית על רשת.
הזיגוג: שמים את השוקולד הלבן בקערה בינונית וממיסים מעל סיר עם אדים (בן-מארי) תוך ערבוב מדי פעם. מעבירים לשקית זילוף חד-פעמית קטנה או לשקית ניילון קטנה עם "פסגור". במספריים חותכים חור קטנטן בפינת שקית הזילוף (או בפינת שקית הניילון‭.(‬ מסדרים את העוגיות המצוננות על רשת לצינון שמתחתיה נייר אלומיניום או אפייה, ומזליפים מעליהן פסים דקים אלכסוניים בתנועה רציפה ימינה ושמאלה. מצננים במקרר לפחות 12 דקות או עד שהשוקולד מתייצב, מוציאים ומאחסנים בקופסה אטומה בין שכבות נייר פרגמנט. ניתן לשמור כמה ימים בקופסה אטומה.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון