הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה מרגרינה רכה
1 כוב סוכר לבן
1 כוס סוכר חום
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
2.1/4 כוסות קמח
כפית סודה לשתיה
קורט מלח
חצי שקי שוקלד ציפס
אופן ההכנה
לערבב במיקסר את המרגרינה והסוכר
להוסיף ביצים ותמצית וניל עד לקבלת תערובת אורירית
להוסיף יבשים עד לקבלת תערובת אחידה
להוסיף שוקלד ציפס
ניתן לגוון עם אגוזיפ צימוקים וקוקוס
להכין תבניות עם נייר אפיה ובעזרת שתי כפיות
להניח על התבנית במרחק 3 ס"מ אחת מהשניה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון