הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
300 גרם חמאה
150 גרם אבקת סוכר
אבקת סוכר לפיזור מעל העוגיות
150 גרם שקדים טחונים
אופן ההכנה
במערבל מערבבים את הקמח. מוסיפים את החמאה ומוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר והשקדים.
מעבירים לקערה ולשים את הבצק עד שיהיה אחיד. מרטיבים את הידיים ויוצרים עיגולים.
אופים בחום בינוני-גבוה לכ-10-15 דקות.
העוגיות מתקבלות לבנות, ובעודן חמות מפזרים עליהן אבקת סוכר.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור: חנה שאולוב
שתף את המתכון