חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שקדים לבנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות נימוחות שנעלמות brמיד כשהן מהתנור יוצאות
עוגיות שקדים לבנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות נימוחות שנעלמות brמיד כשהן מהתנור יוצאות
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
300 גרם חמאה
150 גרם אבקת סוכר
אבקת סוכר לפיזור מעל העוגיות
150 גרם שקדים טחונים
אופן ההכנה
במערבל מערבבים את הקמח. מוסיפים את החמאה ומוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר והשקדים.
מעבירים לקערה ולשים את הבצק עד שיהיה אחיד. מרטיבים את הידיים ויוצרים עיגולים.
אופים בחום בינוני-גבוה לכ-10-15 דקות.
העוגיות מתקבלות לבנות, ובעודן חמות מפזרים עליהן אבקת סוכר.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש: kalla
מקור: חנה שאולוב
שתף את המתכון