חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות תמרים משמרים("בעבע בל'תמר")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ה מ ת כ ו ן מס' 1 !
עוגיות תמרים משמרים("בעבע בל'תמר")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ה מ ת כ ו ן מס' 1 !
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 מרגרינה רכה
¼ כוס שמן
מעט סוכר
מעט מלח
1 כף חוויג' לאפייה
מים פושרים לפי ספיגה
למילוי:חבילת תמרים+2 כפות שמן
לציפוי :ביצה+שומשום
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים היבשים בקערה גדולה להוסיף את המרגרינה הרכה והשמן ולערבב
להוסיף את המים הפושרים כל פעם מעט עד להיווצרות בצק רך ונעים ללישה .לכסות ולהניח להתפחה שעה.
בינתיים שמים את גוש התמרים במחבת משומנת ומחוממת ומחממים אותו מעט עד שמתרככך (ניתן להוסיף מעט קינמון לטעם). מצננים מעט וקורצים ממנו כדורים בגודל וקוטר 2 ס"מ מניחים בצד.
כשהבצק תופח, לשים שוב וקורצים ממנו חתיכות לכדור בגודל פינג פונג. מכניסים את כדור התמרים בתוך הבצק סוגרים ומרדדים במערוך שמים על תבנית משומנת או עם נייר אפייה כך את כולם בסוף מברישים בביצה ושמים שומשום ודוקרים במזלג...
מחממים תנור לחום 180°c . אופים בערך 20 דקות בתבנית...עד שצבען זהוב חום
מגיש: רותם דבי
מקור: אמא
שתף את המתכון