חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ביסקווטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת ביסקווטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות ביסקוויטים
1. אינסטינט פודינג וניל
1. שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
2. סוכר וניל
4. כפות סוכר
1. כפית תמצית וניל
2. גבינה לבנה 9%
1 שמנת חמוצה
1. ג'לי בטעם תות (להכין לפי ההוראות אחרי שסיימנו להכין את העוגה)
אופן ההכנה
להקציף את השמנת מתוקה לקצף יציב.להוסיף את הסוכר, סוכר הוניל, אינסטנט פודינג
והחלב ולהמשיך להקציף כ- 10 דקות.
אח"כ להוסיף את השמנת חמוצה והגבינה ולערבב בכף.
במגש חד פעמי לסדר את הביסקוויטים, כשהם טבולים בחלב ולשפוך עליהם את תערובת הגבינה שהכנו.
להניח עוד שכבה של ביסקוויטים ולצקת שנית מן המילוי. להניח עוד שכבה נוספת של ביסקוויטים ולשפוך מעליהם את ג'לי התות.
מגיש: rony_n
מקור:
שתף את המתכון