הוראות הכנה
מרכיבים
2 חב' ביסקוויטים
2 שמנת מתוקה
2 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
2 חב' שוקולד פרה חלבי
1/4 אצבע מרגרינה
אופן ההכנה
הכנת קרם וניל
2 שמנת מתוקה
2 אינסטנט פודינג וניל
מוסיפה כוס חלב לקערה
בוחשת עם המיקסר עד לקבלת קרם יציב
הכנת קרם שוקולד
200 גר' שוקולד פרה + 13 כפות חלב
ממיסה בסיר ובוחשת בלי הפסקה על אש קטנה
כשאין גושים של שוקולד מכבה את הגז ומוסיפה חתיכה קטנה של מרגרינה (1/4 אצבע).
שופכת את השוקולד על העוגה כשהוא פושר נוטה לקר.
מכניסה למקרר לשעתיים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון