חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ביסקוויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת ביסקוויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פתי בר
מיכל שמנת מתוקה עמידה (של השף הלבן)
חלב
כף שוקולית
חבילה שוקולד מריר
אינסטנט פודינג וניל/ שוקולד( לפי הטעם)
סוכריות צבעוניות לקישוט אם אוהבים
תבנית אלומיניום קטנה
1 כף סוכר
אופן ההכנה
1. טובלים 7 פתי בר בחלב ומסדרים בתבנית (שלוש וחצי בכל שורה).
2. מערבבים בקערה את הפודינג והשמנת עד לתערובת אחידה ומורחים שליש מהכמות על הפתי בר. מניחים שכבה שניה של פתי בר טבולים בחלב באותו אופן ומניחים את שאר התערובת על הפתי בר מניחים שכבה נוספת של פתי בר טבולים בחלב.
3. ממיסים בסיר את השוקולד, שוקולית, שתי כפות חלב וכף סוכר. מצננים ומורחים על השכבה העליונה של הפתי בר. אפשר לקשט עם סוכריות.
4. שמים במקפיא שעה וחצי ומעבירים למקרר למשך שעה .
מגיש: יוסף ל
מקור:
שתף את המתכון