הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פתי בר
מיכל שמנת מתוקה עמידה (של השף הלבן)
חלב
כף שוקולית
חבילה שוקולד מריר
אינסטנט פודינג וניל/ שוקולד( לפי הטעם)
סוכריות צבעוניות לקישוט אם אוהבים
תבנית אלומיניום קטנה
1 כף סוכר
אופן ההכנה
1. טובלים 7 פתי בר בחלב ומסדרים בתבנית (שלוש וחצי בכל שורה).
2. מערבבים בקערה את הפודינג והשמנת עד לתערובת אחידה ומורחים שליש מהכמות על הפתי בר. מניחים שכבה שניה של פתי בר טבולים בחלב באותו אופן ומניחים את שאר התערובת על הפתי בר מניחים שכבה נוספת של פתי בר טבולים בחלב.
3. ממיסים בסיר את השוקולד, שוקולית, שתי כפות חלב וכף סוכר. מצננים ומורחים על השכבה העליונה של הפתי בר. אפשר לקשט עם סוכריות.
4. שמים במקפיא שעה וחצי ומעבירים למקרר למשך שעה .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון