חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת ביסקוויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה שמקבלת המון מחמאות
עוגת ביסקוויטים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה טעימה שמקבלת המון מחמאות
הוראות הכנה
מרכיבים
20 יחידות בסקוטים בטעם שוקולד
1 שמנת מתוקה
1 חבילה איסטנט וניל
1 כוס חלב
100 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו
4 כפות סוכר
1 כפית נס קפה
100 גרם חמאה
2 ביצים
לציפוי העוגה-
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 כפות חלב
אופן ההכנה
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם 2 כפות הסוכר. (להניח בצד)
בתוך סיר להמיס את השוקולד הקקאו נס קפה 2 כפות הסוכר הנותרים והחמאה.
לאחר שהתקרר מעט להוסיף את החלמונים ולערבב, לאחר מכן להוסיף את הקצף.
לסדר בתבנית את הבסקוויטים טבולים בחלב ומעל לשפוך את הקרם שוקולד לכסות עם ביסקוויטים נוספים לא טבולים בחלב. לאחר מכן להכניס למקרר לשעתיים להתקשות העוגה.
כעבור שעתיים להקציף שמנת מתוקה את האיסטנט וכוס חלב למרוח מעל העוגה.
לאחר מכן להמיס את השוקולד החמאה והחלב ולןמרוח מעל השמנת המתוקה כציפוי לעוגה.
לפחות לילה במקרר לפני האכילה.
בתיאבון חנה ששון.
מגיש:
מקור: פרטי
שתף את המתכון