הוראות הכנה
מרכיבים
20 יחידות בסקוטים בטעם שוקולד
1 שמנת מתוקה
1 חבילה איסטנט וניל
1 כוס חלב
100 גרם שוקולד מריר
1 כף קקאו
4 כפות סוכר
1 כפית נס קפה
100 גרם חמאה
2 ביצים
לציפוי העוגה-
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 כפות חלב
אופן ההכנה
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם 2 כפות הסוכר. (להניח בצד)
בתוך סיר להמיס את השוקולד הקקאו נס קפה 2 כפות הסוכר הנותרים והחמאה.
לאחר שהתקרר מעט להוסיף את החלמונים ולערבב, לאחר מכן להוסיף את הקצף.
לסדר בתבנית את הבסקוויטים טבולים בחלב ומעל לשפוך את הקרם שוקולד לכסות עם ביסקוויטים נוספים לא טבולים בחלב. לאחר מכן להכניס למקרר לשעתיים להתקשות העוגה.
כעבור שעתיים להקציף שמנת מתוקה את האיסטנט וכוס חלב למרוח מעל העוגה.
לאחר מכן להמיס את השוקולד החמאה והחלב ולןמרוח מעל השמנת המתוקה כציפוי לעוגה.
לפחות לילה במקרר לפני האכילה.
בתיאבון חנה ששון.
מגיש:
מקור: פרטי
שתף את המתכון