חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת בננות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת בננות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
120 גרם מרגרינה רכה
1 כוס סוכר
1/2 1 כוסות קמח
2 ביצים
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס אגוזים קצוצים גס
חופן פצפוצי שוקולד(לא חובה)
4 בננות בשלות,קלופות ומרוסקות
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום בינוני.
שמים במערבל את הסוכר והמרגרינה ומתחילים להקציף לקרם בהיר.
מוסיפים את הביצים בהדרגה , ממשיכים להקציף,ומוסיפים את שאר החומרים.
יוצקים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות,או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
מגיש: אורנה
מקור:
שתף את המתכון