הוראות הכנה
מרכיבים
120 גרם מרגרינה רכה
1 כוס סוכר
1/2 1 כוסות קמח
2 ביצים
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס אגוזים קצוצים גס
חופן פצפוצי שוקולד(לא חובה)
4 בננות בשלות,קלופות ומרוסקות
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום בינוני.
שמים במערבל את הסוכר והמרגרינה ומתחילים להקציף לקרם בהיר.
מוסיפים את הביצים בהדרגה , ממשיכים להקציף,ומוסיפים את שאר החומרים.
יוצקים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות,או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון