הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פטי בר
2 חבילות אינסטנט פודינג שוקולד
3 כוסות חלב(1 לטבילת הביסקווטים/או קפה)
2 קופ' שמנת מתוקה
ציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
4 כפות שמנת מתוקה ממיסים ומערבבים היטב
אופן ההכנה
1.טובלים את הפטי בר בחלב
2.מקציפים את הקרם שוקולד עם החלב והשמנת מתוקה
3.מורחים שכבה של קרם על הביסקווטים,יוצרים כמה שכבות,השכבה העליונה צריכה להיות
רק פטי בר.
4.יוצקים את הציפוי,ומקררים למספר שעות במקרר.
מגיש:
מקור: אסם צולם עי אילנית
שתף את המתכון