הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה ביסקוויטים לבסיס
1 כוס מים+ כפית נס קפה
ריבת תות שדה או כל ריבת פירות שאוהבים
למלית:
250 גרם גבינה לבנה כחושה 3%
2 שמנת מתוקה
1 פודינג אינסטנט וניל
1 כוס חלב
1 שקית ג'לי בטעם טבעי
1 כוס מים (לג'לי)
1 שקית קפוצי'נו נמס
אופן ההכנה
טובלים את הביסקוויטים בנס קפה ומסדרים בתבנית פירקס מרובעת משומנת או תבנית חד פעמית.
מורחים על שכבת הפישקוטים את הריבה.
מכינים פודינג וניל עם 1 שמנת מתוקה וכוס חלב ומורחים על הריבה.
מכסים עם שורה נוספת של פישקוטים טבולים בנס קפה.
מכינים שכבת מלית שניה -
מקציפים את השמנת המתוקה השנייה עם שקית הקפוצ'ינו.
מכינים את הג'לי עם כוס מים ומערבבים אותו עם הגבינה. מוסיפים להם את קצפת הקפוצינו ומורחים על שורת הפישקוטים השנייה.
מקפיאים לשעתיים לפחות. מוציאים פורסים לריבועים ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון