חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ומנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה ומנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 כפות חמאה מומסת
250 גרם ביסקוויטים מפוררים
4 כפות סוכר חום
2 ביצים טרופות
500 גרם גבינת שמנת רכה
60 גרם סוכר לבן
1 כפית מיץ לימון
חצי כפית מלח
1 כפית קינמון
חצי כפית אגוז מוסקט
4 כפות מחית מנגו טרי
125 מ"ל שמנת חמוצה
חצי כפית תמצית ווניל
8 פרוסות באורך 5 ס"מ כל אחת של מנגו
אופן ההכנה
מערבבים היטב את החמאה המומסת עם הביסקוויטים ו מחצית מכמות הסוכר החום. מהדקים את התערובת לתחתית של תבנית פאי בקוטר 20 ס"מ. מכניסים למקרר. טורפים יחד את הביצים, הגבינה, הסוכר הלבן, מיץ הלימון והמלח ביחד. טורפים פנימה את מחית המנגו. יוצקים את הבלילה שנוצרה על הקלתית שהוכנסה למקרר. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים מעל מחצית מכמות הקינמון ומצננים. טורפים את השמנת החמוצה, שארית הסוכר החום, תמצית הווניל ואגוז המוסקט. מוסיפים פנימה את פרוסות המנגו. יוצקים על העוגה ומחזירים לתנור לחמש עד עשר דקות. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את שארית הקינמון. מצננים.
מכניסים למקרר לשמונה שעות לפחות לפני ההגשה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון