הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 מרגרינה רכה
2 חלמונים
2 כפות סוכר
2 קוסות קמח אוסם
למלית:
2 חלבונים
חצי כוס סוכר
2 חב' גבינה 5%
2 שקיות סוכר וניל
2 שמנת מתוקה
6 כפיות סוכר
אופן ההכנה
לבצק:
מחממים תנור ל-180.
מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק אחיד.
משמנים תבנית מס' 26 ושוטחים עליה מחצית מכמות הבצק.
משמנים תבנית נוספת עליה שוטחים את יתרת הבצק (בצק זה ישמש לפירורים מאוחר יותר).
מכניסים את שתי התבניות לתנור, עד שהבצק מזהיב (זהירות שלא יישרף).
למלית:
1) מקציפים חלבונים + חצי כוס סוכר לקצף יציב.
2) מקציפים בנפרד 2 שמנת + 6 כפיות סוכר. מערבבים עם תערובת החלבונים.
3) מערבבים גבינה + סוכר וניל, מוסיפים לתערובת השמנת עם החלבונים.
שוטחים את התערובת על התבנית העגולה.
מפוררים את הבצק שתבנית השנייה לפרורים ומפזרים מעל לתערובת הגבינה. מהדקים מעט את הפרורים עם הידיים.
מכניסים את העוגה לפריזר ליממה לפחות.
מס' שעות לפני ההגשה מעבירים למקרר להפשרה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון