הוראות הכנה
מרכיבים
25ם מ"ל ( 1 מיכל) שמנת מתוקה 38%
350 גרם שוקולד לבן
500 גרם ( 2/3 גביע) גבינה לאפייה 5% שומן
150 גרם גבינת שמנת
150 גרם סוכר
1 מקל וניל
6 ביצים
אופן ההכנה
מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד, מערבבים לתערובת אחידה.
מערבבים יחד את הגבינות, הסוכר , הוניל ( חוצים את המקל ומוציאים בעזרת הסכין את הגרגירים) והביצים, עד לקבלת תערובת אחידה.
בוחשים פנימה את תערובת השוקולד, מערבבים לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית.
מניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית תנור וממלאים מים חמים עד לחצי מגובה תבנית העוגה.
אופים בתנור למשך כשעה בחום של 170 מעלות, עד שהעוגה יציבה.
מצננים.
מגיש:
מקור: יניב גור אריה
שתף את המתכון