חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ללא גלוטן {גם לפסח}
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא תאמינו אבל יש, עוגת גבינה אמיתית ומהממת לפסח
עוגת גבינה ללא גלוטן {גם לפסח}
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא תאמינו אבל יש, עוגת גבינה אמיתית ומהממת לפסח
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
5 כפות שמן
1 כוס סוכר
¾ כוס קמח תפו"א
שקית אבקת אפיה
3 גבינות 9% (750 גרם)
1 גביע שמנת חמוצה
2 שקיות סוכר וניל.
אופן ההכנה
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב וקשה.
בקערה אחרת להקציף לקצף אוורירי את החלמונים + חצי כוס סוכר והשמן.
לאחד את שתי הקערות ולהוסיף תוך כדי ערבוב ובעדינות את הקמח ואבקת האפיה.
לשמן תבנית ולמרוח 1/3 מהכמות, להכניס לתור לחום בינוני כ 10 דקות.
לתערובת שנשארה להוסיף את הגבינה, השמנת וסוכ הוניל, לערבב היטב בזהירות , להוציא את העוגה למרוח את תערובת הגבינה, להנמיך את החום ל 140 מעלות ולאפות כ 40 דקות או עד שקיסם יוצא מעט לח ופני העוגה בהירים מאוד.
מגיש: קובי10
מקור: אישי
שתף את המתכון