חיפוש


עוגת גבינה ללא גלוטן {גם לפסח}
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא תאמינו אבל יש, עוגת גבינה אמיתית ומהממת לפסח
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
5 כפות שמן
1 כוס סוכר
¾ כוס קמח תפו"א
שקית אבקת אפיה
3 גבינות 9% (750 גרם)
1 גביע שמנת חמוצה
2 שקיות סוכר וניל.
אופן ההכנה
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב וקשה.
בקערה אחרת להקציף לקצף אוורירי את החלמונים + חצי כוס סוכר והשמן.
לאחד את שתי הקערות ולהוסיף תוך כדי ערבוב ובעדינות את הקמח ואבקת האפיה.
לשמן תבנית ולמרוח 1/3 מהכמות, להכניס לתור לחום בינוני כ 10 דקות.
לתערובת שנשארה להוסיף את הגבינה, השמנת וסוכ הוניל, לערבב היטב בזהירות , להוציא את העוגה למרוח את תערובת הגבינה, להנמיך את החום ל 140 מעלות ולאפות כ 40 דקות או עד שקיסם יוצא מעט לח ופני העוגה בהירים מאוד.
מגיש: קובי10
מקור: אישי
שתף את המתכון